Sunday, November 24, 2013

LAMB MARINATED YANG LAZAT LAGI MURAH.....TERBAEK !!!

Yummy..yummy....
Salam,


Hari ni nak share and promote ckit biz lamb marinated yang lazat lagi berkhasiat....memang sedap lamb ni sebab dah dimarinate dengan rempah ratus yang pelbagai, ditambah pula dengan aroma yang begitu menyelerakan lepas dipanggang. Daging kambing ni pun tak berbau hamis langsung. Pendek kata memang sedap sangat2....

Daging ni memang sesuai untuk dipanggang on the spot sebab ia datang dalam bekas 'frozen' or sejuk beku. Mudah kan ?? Tak payah susah-susah nak beli daging kambing lepas tu nak perap..dengan lamb marinated ni memang akan memudahkan tugasan anda untuk memenuhi selera anda. Bagi yang bekerjaya, memang sesuai sangat lah sebab boleh dinikmati bersama keluarga dengan hanya beberapa minit sahaja.

Didatangkan dalam bekas frozen sejuk beku, anda akan dapat menikmati daging kambing marinated sebanyak 1 kilogram dengan hanya RM49. Malah setiap pembelian akan diberi percuma home made black  peppper  sos yang lazat sebanyak 400 gram.. Memang berbaloi-baloi..Memamg rugi kalau anda tak menikmati sendiri daging kambing marinated yang lazat ni...

Tunggu apa lagi ?? Jom hubungi / wassup En Khairul Nizam Bin Abd Latib untuk tempahan dan penghantaran di no telefon 019-6969680 atau sila view page facebook ini  https://www.facebook.com/encik.nizam.1   untuk sebarang pertanyaan lanjut...

Sila menjamu mata dahulu dan jangan lupa seterusnya untuk menjamu perut anda pula.....heee


mmmm..mmg lazat..terliur x ??


Diperap dengan rempah ratus yang lazat lagi menyelerakan...tunggu apa lagi..jom pm laju2.....
Sila lihat video ini untuk keterangan lebih lanjut........


http://arezie86.blogspot.com